Kies voor perfect gereinigde ramen, glaskoepels, zonnepanelen of rolluiken en contacteer ons.

Osmose schoonmaak en andere technieken door Schoonmaak De Zon uit Deinze
Zorg voor een kraaknet resultaat

Onze ruime ervaring in schoonmaaktechnieken zorgt voor een optimale reiniging van diverse objecten. Met behulp van osmose schoonmaak in Deinze en omstreken voorzien wij perfect gereinigde ramen, ruiten, rolluiken, veranda’s, koepels, … Kortom: uw volledige woninginfrastructuur.

Marktleider in milieuvriendelijk reinigen

Osmose biedt heel wat voordelen en één ervan is het milieuvriendelijk aspect. Er worden bij de reiniging namelijk geen chemicaliën of schadelijke producten gebruikt en toch is het resultaat verbluffend. Kies dus gerust voor osmose schoonmaak door Schoonmaak De Zon en ontdek het verschil. We staan ten dienste van zowel particulieren en professionelen.

Team

Het team werkt voorlopig met een zevental medewerkers, waaronder vier vaste ruitenwassers op de baan, daarnaast nog enkele personen voor de vertegenwoordiging, de verkoop, het IT gedeelte en de facturatie. Wij zijn dus zeker capabel om ons klantenbestand te onderhouden.

Daarenboven is het ons doel om te groeien en binnen enkele jaren toch zeker met 15 vaste ruitenwassers op de baan te kunnen zitten zodoende wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Bereikbaarheid

Telefonisch is Schoonmaak De Zon steeds bereikbaar op volgende uren:

  • Tijdens de week van 8u00 - 22u00
  • In het weekend: van 10u00 - 22u00

Sales Manager Lorenzo is veelvuldig op de bureau en is dan ook bijna altijd telefonisch bereikbaar op het vast nummer. Hebt u vragen? Wenst u een offerte op maat? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons team.

Heeft u een vraag?

 

Contact

 

 

+20j ervaring

Milieubewust

Ecologisch

Vrijblijvende offertes